Karbonadekaker med ertestuing

Karbonadekaker med ertestuing
Personer

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Karbonadekaker til middag er en utrolig god tradisjonsrett der du kan bruke hel- og halvfabrikata eller lage din egen vri.

Fremgangsmåte

  1. Lag ertestuing, saus og potetstappe etter anvisning. Rens og del brokkoli i mindre buketter, gulrøtter i tynne skiver. Kok i lettsaltet vann til grønnsakene er al dente.
  2. Stekt løk: Rens og kutt løk i tynne skiver. Stek løken i en panne med margarin på middels sterk varme. Dryss over salt og sukker, stek til løken er gyllen og litt karamellisert. Rør av og til.
  3. Stek karbonadene gjennomvarme på middels høy varme i litt margarin. Server med tyttebærsyltetøy og gjerne et dryss bladpersille.