Nøttekake med pistasj

Nøttekake med pistasj
Personer

Tidsforbruk

> 60 min

Vanskelig­hetsgrad

avansert

Ingredienser

Nøttekake med pistasj- og bringebærkrem. Perfekt til varme sommerdager og selskaper!

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 150° C. Mal nøttene til fint mel og bland det sammen med sukker. Pisk egge- hviter stive. Ha i nøtter og sukker. Fordel røren på 3 bakepapir, dvs. det skal bli 3 tynne bunner av lik størrelse. Stek hver bunn i ca. 25 minutter. La bunnen avkjøles før du tar vekk bakepapiret.
  2. Pisk fløte til fast krem. Mos bringebær og bland dem sammen med krem og vaniljesukker.
  3. Start med en bunn og legg lagvis bunn, bringebærkrem, bær og vaniljekrem. Avslutt med bringebærkrem og masse bær på toppen!