Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Aktuelt
Pinnekjøtt eller ribbe?

Hva serverer du til julemiddagen? Blir det pinnekjøtt, ribbe eller kanskje kalkun? Julemat bygger på tradisjoner, men...

 
Flere artikler
Varebeskrivelse

Tynnribbe og familieribbe er mest brukt. Ribbe kan tilberedes med og uten svor. Det vanligste er å tilberede den med svor, uten svor blir den et magrere alternativ.

 

Tynnribbe er ribbe uten kotelettkam. Det vanligste er å tilberede den med svor, uten svor blir den et magrere alternativ. Steketiden vil være ca 1,5 time.

 

Midtribbe er ribbe med kotelettkam. Dette er tynnribbe sammen med magert kjøtt fra kotelettkammen. Midtribba trenger litt lenger steketid enn tynnribbe.

 

Familieribbe er nesten det samme som midtribbe, men det meste av kotelettbenet er fjernet. Det gjør ribba flatere, lettere å steke og skjære opp. Familieribbe trenger litt lenger steketid enn tynnribbe