Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Oppskrifter
Pasta med kyllingkjøttsaus

Kyllingkjøttdeig kan du bruke på samme måte som tradisjonell kjøttdeig. Denne kjøttsausen er både enkel og kjempegod!...

 
Flere oppskrifter
  • Oppbevaring : 

    Når du har kjøpt kylling, skal maten, som andre kjølevarer, legges rett inn i kjøleskapet. Der er produktene holdbare til påstemplet dato, hvis du ikke har åpnet emballasjen. Åpnede produkter, eller grillet kylling i grillpose holder seg i to-tre dager i kjøleskap.

     

    Hvitt kjøtt har en høy andel umettede, sunne fettsyrer, hvorav mesteparten er under skinnet. Dette fettet vil etter noen måneder begynne å få litt harsk smak, selv i fryseboksen og særlig på kylling. Derfor anbefales inntil 4 måneder i fryser.



Bruksområde

Kjøttdeig av kylling kan brukes i alle retter der en vanligvis bruker kjøttdeig av rødt kjøtt. Prøv kjøttdeig av kylling i taco, gryteretter, pizza m.m


Egenskaper

Fettinnholdet i kyllingkjøttdeig er lavt, kun 6,2 % mot ca 13 % i ”vanlig” kjøttdeig.