Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Vanskelighetsgrad
Middels
Tidsforbruk
20-40 min.
Brukernes vurdering
 
Gi din vurdering (0 stemmer)
Oppskrift for 1 porsjon(er)
 
Ingredienser
  • Tomatmuffins
  • 3stkegg
  • 0.5dlrapsolje
  • 2dlmatyoghurt
  • 1sshonning
  • 1tssalt
  • 3tsbakepulver
  • 3dlhvetemel
  • 1.5dlsammalt hvete, fin
  • 5stksoltørkede tomateri olje
  • 10stkcherrytomat, rød- eller andre småtomater

Legg til i handleliste
Slik gjør du:

Pisk sammen oeggene og tilsett olje, yoghurt og honning.

Bland sammen salt, bakepulver, hvetemel og sammalt hvetemel og rør i deigen.

Finhakk de soltørkede tomatene og skjær cherrytomatene i mindre biter. Rør dette inn i deigen.

Fyll muffinsformer 2/3 fulle med deigen og sett formene på stekeplaten.

Stek muffinsene midt i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter.

Avkjøl på rist og spis muffinsene nystekte - gjerne som tilbehør til supper eller gryteretter.

Denne porsjonen gir ca. 12 muffins.

Oppskrift fra frukt.no

Handleliste

Endre i handlelisten
Send på e-post
Send på SMS
Captcha
Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.