Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Vanskelighetsgrad
Middels
Tidsforbruk
Under 20 min.
Brukernes vurdering
 
Gi din vurdering (0 stemmer)
Oppskrift for porsjon(er)
Beregn
 
Ingredienser
  • Fylte toast og potetsalat

Legg til i handleliste
Slik gjør du:

Skjær bort skorpen på loffskivene. Bred osten utover halvparten og fordel makrellfilet, paprika og urter over. Legg på resten av skivene som "lokk". Ristes i tørr grillpanne noen minutter på hver side.

Bland salaten: Potetterninger, kapers, rødløk og reddiker, timian og fransk dressing (vinaigrette).

Til middag eller kvelds - som det passer.

Oppskrift fra frukt.no

Handleliste

Endre i handlelisten
Send på e-post
Send på SMS
Captcha
Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.