Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Vanskelighetsgrad
Lett
Tidsforbruk
Under 20 min.
Brukernes vurdering
 
Gi din vurdering (0 stemmer)
Oppskrift for porsjon(er)
Beregn
 
Ingredienser
  • Grillet biff i skiver
  • 350gytrefilet av storfe(evt. mørbrad) i skiver
  • 0.5tssalt
  • 0.25tsgrovmaltpepper
  • 200gsukkererter
  • 2sssmør

Legg til i handleliste
Slik gjør du:

1. Strø salt og pepper på skivene før de grilles.

2. Grill skivene på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke de videre til rosa kjøttsaft pipler frem.

3. Legg sukkererter på et papir av alminiumsfolie og og legg et par klatter med smør i. Strø på litt salt og pepper. Pakk folien godt sammen med med skjøten opp og legg på grillristen. Grilles i ca. 5 minutter.

Server grillede skiver av ytrefilet med foliebakte sukkererter og ovnsbakte poteter. Barbequesaus smaker godt som saus ved siden av.

Oppskrift fra matprat.no

Handleliste

Endre i handlelisten
Send på e-post
Send på SMS
Captcha
Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.