Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Vanskelighetsgrad
Lett
Tidsforbruk
Under 20 min.
Brukernes vurdering
 
Gi din vurdering (0 stemmer)
Oppskrift for porsjon(er)
Beregn
 
Ingredienser
  • Biff á la Rio
  • 600gbiff av ytrefilet storfe
  • 1tssalt
  • 1tspepper
  • 2ssmargarineller oljet til steking
  • 2pkfullkorns eggenudler
  • 2stklime
  • 150gfrisk spinat
  • 125gsukkererter
  • 2stkgulrot
  • 2stkgrønn paprika
  • 1ssoljetil steking

Legg til i handleliste
Slik gjør du:

1. Kok nudlene etter anvisning på pakken.


2. Biffen stekes til det kommer kjøttsaft opp på overflaten, snu biffene og vent til det pipler kjøttsaft opp igjen. Da er biffen medium stekt.


3. Strimle alle grønnsaker, og wok dem lett i en wok med olje. Bland nudlene sammen med grønnsakene.


4. Skjær lime i båter og legg ved siden av biffen, presses over kjøttet ved servering.

Oppskrift fra matprat.no

Handleliste

Endre i handlelisten
Send på e-post
Send på SMS
Captcha
Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.