Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Vanskelighetsgrad
Lett
Tidsforbruk
20-40 min.
Brukernes vurdering
 
Gi din vurdering (0 stemmer)
Oppskrift for porsjon(er)
Beregn
 
Ingredienser
  • Alt i en form
  • 600grenskåret svinekjøtt i strimlerfra flatbiff
  • 1tsgrillkrydder
  • 6dlukokthurtigris
  • 6dlvarmhønsebuljong (utblandet)
  • 1tsgurkemeie
  • 2stkvårløk
  • 1båthvitløk
  • 1stkrød paprika
  • 2dldypfryste erter

Legg til i handleliste
Slik gjør du:

1. Ha ris i en ildfast form. Rør gurkemeie i varm buljong og slå dette over.

 

2. Skjær vårløk i ringer, paprika i biter, hakk hvitløken og bland dette inn i risen sammen med ertene.

 

3. Legg kjøttet på toppen og dryss over krydder. Stek på 200 °C i ca 20 minutter. Sett på grill eller overvarme og stek videre i 3-5 minutter for å få en gyllen brunfarge på kjøttet.

 

Server med brød.

 

PSST: Tilsett gjerne hermetiske hakkede tomater sammen med buljongen i trinn 1, for ekstra smak.

Oppskrift fra matprat.no

Handleliste

Endre i handlelisten
Send på e-post
Send på SMS
Captcha
Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.