Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Vanskelighetsgrad
Lett
Tidsforbruk
20-40 min.
Brukernes vurdering
 
Gi din vurdering (0 stemmer)
Oppskrift for porsjon(er)
Beregn
 
Ingredienser
  • Lam med tomatsaus og pasta
  • 700glammelår i skiver
  • 1stkløk
  • 2båthvitløk
  • 2ssoljetil steking
  • 1bokshermetiske tomater
  • 2sstomatpuré
  • 1dlvann
  • 2ssfrisk basilikum
  • 1tssalt
  • 0.5tspepper

    pasta, se mengdeberegning på pakken

Legg til i handleliste
Slik gjør du:

1. Skjær kjøttet i terninger. Brun det i en varm panne i ca. 5 minutter. Dryss over salt og pepper og legg kjøttet til side.

 

2. Finhakk løk og hvitløk og fres det i pannen til løken blir myk. Tilsett de hermetiske tomatene, tomatpuré, vann og basilikum.

 

3. Kok opp og tilsett kjøttet. La det småkoke i ca. 30 minutter til sausen tykner. Smak til med salt og pepper.

 

4. Kok pasta etter anvisning på pakken.

 

Server lammekjøttet i sausen med nykokt pasta, et dryss parmesan, frisk grønn salat og godt brød.

Oppskrift fra matprat.no

Handleliste

Endre i handlelisten
Send på e-post
Send på SMS
Captcha
Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.