Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Vanskelighetsgrad
Lett
Tidsforbruk
20-40 min.
Brukernes vurdering
 
Gi din vurdering (0 stemmer)
Oppskrift for porsjon(er)
Beregn
 
Ingredienser
  • Kyllingsuppe
  • 4stkkyllingfilet
  • 2sssmør
  • 3båthvitløk
  • 1stkrød chili
  • 10grevetfrisk ingefær
  • 3stkgrovt revetgulrot
  • 2stkgrovt reveteple
  • 1sshot curry
  • 2lhønsebuljong (utblandet)
  • 3dlmatfløte
    salt og pepper
  • 4ssfinhakketfrisk koriander

Legg til i handleliste
Slik gjør du:

Del kyllingfiletene i biter og stek dem i smør i en stekepanne. Smelt smør i en stor kjele og ha i finhakket hvitløk, finsnittet chili, revet ingefær, gulrot, eple og løk. Ha på currypulver og hønsebuljong. La det koke i 10 minutter. Kjør suppen med en stavmikser eller i en foodprosessor. Ha i matfløten og smak til med salt og pepper. Legg kyllingbitene i. Serveres med rikelig med finklippet frisk koriander og nanbrød.

Oppskrift fra melk.no

Handleliste

Endre i handlelisten
Send på e-post
Send på SMS
Captcha
Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.