Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Vanskelighetsgrad
Lett
Tidsforbruk
20-40 min.
Brukernes vurdering
 
Gi din vurdering (0 stemmer)
Oppskrift for porsjon(er)
Beregn
 
Ingredienser
  • Sjokoladefondant
  • 100gmørk kokesjokolade
  • 100gsmør
  • 4stkegg
  • 1dlsukker
  • 1dlhvetemel

    pynt med friske bær og melisdryss

Legg til i handleliste
Slik gjør du:

1. Smelt smør og del sjokolade i småbiter. Ha sjokoladebitene i en bolle og hell varmt smør over. La stå 2-3 minutter til sjokoladen har smeltet og rør sammen.

2. Pisk egg og sukker lett, tilsett sjokoladeblandingen og rør til en jevn røre. Sikt over mel og rør inn.

3. Smør 4 små porsjonsformer. Fyll dem 3/4 fulle og sett dem på bakeplate. Stekes på nederste rille ved 180 °C i ca. 7 minutter. Avkjøles i formene et kvarters tid.

4. Hvelv dem forsiktig ut på tallerkener. Dryss melis over og pynt med friske bær.

Server gjerne med vaniljesaus eller is.

Oppskrift fra matprat.no

Handleliste

Endre i handlelisten
Send på e-post
Send på SMS
Captcha
Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.