Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny

Se verden med SPAR

Vi lyste ut stillingen som SPAR-reporter! Les mer om utvelgelsen og reisen her.

Drømmejobben som SPAR-reporter

SPAR tilbyr én heldig kandidat fra Norge jobben som SPAR-reporter. SPAR-reporteren reiser rundt i verden i fire måneder, utforsker lokalsamfunn og kulturer i tolv land, og deler sine opplevelser på nettet underveis.

 

Hvordan bli SPAR-reporter?

Utvelgelsen i SEE THE WORLD WITH SPAR består av tre separate runder. Hver runde handler om å vise hvorfor kandidatene har talentet som kreves for å bli SPAR-reporter. 

 

I den innledende runden av SEE THE WORLD WITH SPAR ble deltakerne bedt om å lage en søknadsvideo. Hver gang noen så, twitret, delte, kommenterte eller likte videoene, ble de belønnet med et visst antall av det vi kaller sosiale poeng. Jo mer aktivitet og interaksjon hver video skapte, jo flere sosiale poeng ble deltakeren belønnet med. Den første runden av SEE THE WORLD WITH SPAR ble avsluttet 18.mai 2012.

 

Deretter inviterte vi de fem deltakerne som hadde fått flest sosiale poeng i den første runden, til å komme på intervju hos SPAR i Oslo. Av de fem potensielle SPAR-reporterne, er det kun to som er blitt valgt ut til å reise til Amsterdam. En siste oppgave avgjør hvem som får jobben som vår SPAR-reporter, og får dra på en reise verden rundt med SPAR.

 

Finalistene

Vi sto igjen med to utvalgte finalister, som har vært på finalerunden i Amsterdam, der kandidater fra alle deltakerlandene møttes til en siste oppgave. Finalistene lagde hver sin reisereportasje fra Amsterdam rundt tema "Where people make the difference". De presenterte det de lagde for hverandre og en jury. Deretter skulle kun én kandidat stå igjen som SPAR Norges reisereporter. 

 

Nå er vår SPAR-reporter hjemme igjen etter en fantastisk tur. Les her for å se hvem som vant See the world with SPAR, og følg hennes eventyrlige reise!

  

Sara i Uganda med Right to Play
Sara i Uganda med Right to Play
Vår reisereporter Sara har ankommet spennende Uganda!

Sara i Sydney
Sara i Sydney

I Sydney fikk Sara oppleve kenguruer på nært hold! Les hennes reisebrev her.


Sara i Kina: Qingdao og Dongguan
Sara i Kina: Qingdao og Dongguan

Saras reise fortsetter til Qingdao og Dongguan i Kina. Les om hva hun har opplevd her.


Jobbe i SPAR
Jobbe i SPAR

Å jobbe i SPAR skaper karrieremuligheter for både medarbeidere og ledere. Vi er opptatt av å gi k...